Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​Vandbehandling til verdens bedste lufthavnscafé

BV Aqua A/S leverer professionel vandbehandling til Joe & the Juice, som netop er blevet kåret til at være verdens bedste lufthavnscafé.

BV Aqua A/S har gennem en årrække leveret professionel vandbehandling og filterservice til den danske juicekæde Joe & the Juice´s mange cafeer. Blandt andet til Joe & the Juice i Københavns Lufthavn, der i onsdags den 2. oktober 2013 blev kåret som ikke mindre end verdens bedste lufthavnscafé.

Det er det britiske magasin for rejsebranchen Moodie Report, der har kåret Joe & the Juice i Københavns Lufthavn til “best airport coffeeshop”. Moodie Report har for tredje år i træk uddelt de såkaldte FAB Awards – Food And Beverage Awards til caféer, restauranter og barer i lufthavne og på togstationer verden over.​

​Joe & the Juice – modtog i onsdags den 2. oktober prisen som verdens bedste lufthavnscafé for deres café i Københavns lufthavn.

​Joe & the Juice fik i onsdags overrakt prisen i Dubai. Ifølge grundlæggeren af Moodie Report, Martin Moodie, vandt Joe & the Juice prisen foran et benhårdt felt af 209 indsendte kandidater fra lufthavne og togstationer verden over.

Verdens bedste lufthavnscafé ligger altså nu i København og forkæler sine kunder med blandt andet juice, kaffe, og the – vandet til caféen er behandlet af højteknologiske vandbehandlingsfiltre leveret og serviceret af BV Aqua A/S.

- Vi er altid glade for at bidrage til vores kunders succes, og ønsker Joe & the Juice stort tillykke med prisen, siger Peter Månsson, der som distriktschef i BV Aqua A/S, har rådgivet Joe & the Juice omkring professionel vandbehandling, og den løbende service af kædens vandbehandlingsfiltre.

Udover Joe & the Juice har virksomheder som 7Eleven, Cafax og Frellsen, valgt BV Aqua A/S som leverandør af professionel vandbehandling og service af filtre

​Telefonisk åbningstider​

​Vi har åbnet mandag-torsdag mellem 08:00 & 16:00, og fredag 08:00 & 15:00 her ville det være muligt at fange os på vores telefon, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

I weekenderne samt helligdage holder vi lukket medmindre andet er aftalt.

Kontaktinformationer

BRITA Nordic A/S

Centervej 32

4180 Sorø

Tlf.: 70 27 32 66

E-mail: britanordic@brita.net

CVR: DK 30 92 15 9