Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

BRITA Nordic forhandler BRITA-filtre, fordi BRITA designer deres produkter på en måde, der resulterer i så lille en miljøbelastning som muligt, og fordi produkterne er godkendt efter EU lovgivningen for drikkevand.  


​78% af de materialer, der bruges til produktion af BRITA-filtrene bliver genanvendt

Bæredygtighed er en del af BRITA´s fokus og har derfor altid fokus på den effekt virksomhedens aktiviteter har på miljøet. 78% af de materialer, der bruges til produktion af BRITA-filtrene bliver genanvendt. Det kræver udover en højteknologisk produktion også en effektiv indsamling og miljørigtig regenereringsproces. Det kan lade sig gøre med Tysk grundighed og vedholdende fokus på optimering af alle processer – fra filteret afmonteres efter brug hos kunden i Danmark til regenering hos BRITA i Tyskland.

En omfattende process, der kræver et smidigt samarbejde på tværs af landegrænser, men resultatet er et enestående miljørigtigt produkt.

BRITA-filtre indeholder aktiv kul, som er udvundet af kokosnøddeskaller. Leverandørerne af råmaterialer er nøje udvalgte og overvåges med stor omhu. Filtrene indeholder ingen genmanipulerede produkter eller substanser, og eksterne revisorer checker regelmæssigt produktionsprocessen.

​Bæredygtighed er i fokus hos os. Vi er opmærksomme på den effekt, vores aktiviteter har på miljøet. Vi lever op til alle relevante miljømæssige krav – og vi hjælper derfor også vores kunder med at bortskaffe brugte filtre med respekt for miljøet.​

​Telefonisk åbningstider​

​Vi har åbnet mandag-torsdag mellem 08:00 & 16:00, og fredag 08:00 & 15:00 her ville det være muligt at fange os på vores telefon, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

I weekenderne samt helligdage holder vi lukket medmindre andet er aftalt.

Kontaktinformationer

BRITA Nordic A/S

Centervej 32

4180 Sorø

Tlf.: 70 27 32 66

E-mail: britanordic@brita.net

CVR: DK 30 92 15 9