Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Fødevarekvalitet

Alle BRITA filtre bliver testet grundigt under udviklingen hos BRITA i Tyskland, og igen inden de bliver frigivet fra BRITA´s laboratorier til at komme på markedet noget sted i verden.

Filtrene gennemgår dels en bakterilogisk test for at sikre niveauet af bakterier i vandet overholder grænseværdierne under alle tænkelige forhold og temperaturer. Desuden gennemgår filtrene en toksikologisk test, der sikrer at der ikke sker afsmitning af sundhedsskadelige polymere stoffer fra plastik og tungmetaller fra metallegeringer.

Disse omfattende test sikrer at vores filtre er godkendt til koldt drikkevand af højeste kvalitet – uden nogen yderligere krav til opvarmning for at undgå bakterier. Desuden er vores kunder sikret mod afgivelse af sundhedsskadelige stoffer i vandet.

Når du vælger et BRITA-filter er du sikret vand i høj kvalitet, stor sikkerhed på baggrund af omfattende test og et særdeles miljøvenligt produkt.​

​Telefonisk åbningstider​

​Vi har åbnet mandag-torsdag mellem 08:00 & 16:00, og fredag 08:00 & 15:00 her ville det være muligt at fange os på vores telefon, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

I weekenderne samt helligdage holder vi lukket medmindre andet er aftalt.

Kontaktinformationer

BRITA Nordic A/S

Centervej 32

4180 Sorø

Tlf.: 70 27 32 66

E-mail: britanordic@brita.net

CVR: DK 30 92 15 9