Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Bedre smag

​Vandet der løber igennem din Kaffemaskine, vandkøler eller isterningmaskine skal bidrage til at skabe det bedst mulige produkt. Dine kunder oplever ren nydelse – det er målsætningen for din forretning og dine kunders forventning.

Kravene er store: optimal aroma og smag, stabil cremethed og korrekte mængder af smagsstoffer – en oplevelse for alle sanserne.

Tilberedning af drikke i denne kvalitet er afhængig af vandkvaliteten. Alle kaffespecialiteter indeholder næsten 98 % vand, derfor skal Du, også være sikker på din vand, har den rette kvalitet.

Derudover påvirker vandkvaliteten aromaen, smagen og udseendet af både varme og kolde drikke. Du skal bruge vand, der er righoldigt på mineraler for at lave en god kaffe. Men hårdt vand reducerer udviklingen af den typiske aroma.

BRITA-filtreret vand indeholder konsistente og præcise egenskaber. For tilberedning af kaffe betyder det, at karbonathårdheden reduceres nøje, mens alle de mineraler, der skal bruges til smagsudvikling, bevares. Dette giver dig ro i sindet med hensyn til, at du har gjort alt det, der er muligt for at opnå optimal kvalitet – og med de maksimale succeskriterier.​

BRITA filtre gør det muligt  at opnå optimal kvalitet – med de maksimale succeskriterier.​

​Telefonisk åbningstider​

​Vi har åbnet mandag-torsdag mellem 08:00 & 16:00, og fredag 08:00 & 15:00 her ville det være muligt at fange os på vores telefon, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

I weekenderne samt helligdage holder vi lukket medmindre andet er aftalt.

Kontaktinformationer

BRITA Nordic A/S

Centervej 32

4180 Sorø

Tlf.: 70 27 32 66

E-mail: britanordic@brita.net

CVR: DK 30 92 15 9