Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kvalitet og sikkerhed​

​For at sikre den høje kvalitet i BRITAs produkter bliver filterpatroner, råmaterialer og færdige produkter permanent kontrolleret og testet for de etablerede kvalitetskrav på BRITAs fabrik. Derudover bliver produkter konstant testet af uafhængige institutter og forskere.

Produktsikkerhed og kvalitetsoverholdelse af TÜV SÜD​

TÜV SÜD Institute er BRITA´s samarbejdspartner ved test og certificering af godkendt levnedsmiddelkvalitet. TÜV SÜD Institute er det mest velansete, uafhængige institut i Tyskland, og det har opnået en høj international anerkendelse. Med mere end 9.000 medarbejdere er TÜV SÜD et af de største testinstitutter i Tyskland.

TÜV SÜD står for høje kvalitetsstandarder og uafhængige test. De erfarne og faglige faciliteter, de har, garanterer en professionel form for test og certificeringsprocedure.

godkendelsesstempel

TÜV SÜD har certificeret 140.000 produkter i hele verden, hvoraf 70 % er uden for Tyskland. TÜV SÜD samarbejder med 22.000 virksomheder, hvoraf 70 % er ikke-tyske virksomheder.

​Telefonisk åbningstider​

​Vi har åbnet mandag-torsdag mellem 08:00 & 16:00, og fredag 08:00 & 15:00 her ville det være muligt at fange os på vores telefon, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

I weekenderne samt helligdage holder vi lukket medmindre andet er aftalt.

Kontaktinformationer

BRITA Nordic A/S

Centervej 32

4180 Sorø

Tlf.: 70 27 32 66

E-mail: britanordic@brita.net

CVR: DK 30 92 15 9